new-layout

Layout Baru

Assalammualaikum dan hai semua para pembaca. Hari ini nak beritahu semua pengunjung blog ini yang aku sudah tukar layout blog ini. Kalau perasan komen-komen post sebelum ni dah tak ada. Dulu aku guna Blogspot sekarang aku sudah tukar kepada WordPress. Semua design blog ni aku buat sendiri. Aku memang suka design website bagi cantik-cantik. Itupun bila ada masa free lah..

Design tak lari jauh sangat dari blog lama. Konsep blog ini white and clean saja. Tapi tak ada dah lah bilangan follower blog sebab dah tak guna blogspot.

Kenapa aku tukar pula layout baru ni? Yang lama tak cantik ke? Bukan tak cantik tapi susah nak customize sendiri website tu dan terhad berdasarkan layout blogspot saja. Sekarang ni guna WordPress senang aku nak ubah-ubah dan buat apa-apa sahaja fungsi yang aku buat. Hah.. Jangan pula tanya template mana aku guna untuk blog ni. Ini adalah customize buat sendiri sebab aku kerja sebagai seorang yang buat website juga.

One Response

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *